BTMobile

               Alles gaat tegenwoordig via de mobiele telefoon.                    Waarom Uw startonderbreker nog niet ?

Wij , van K.A Technics presenteren met trots onze nieuwste startonderbreker.
Volledig automatisch werkt deze samen met Uw mobiele telefoon.
De BTMobile werkt met het proximity principe wat betekend dat als Uw mobiele telefoon in de buurt van jou voertuig is dat deze normaal functioneert.

Als echter de mobiele telefoon buiten bereik van het voertuig is zal het voertuig niet meer starten. In geval van diefstal/jacking zal het voertuig na enige seconden de motor uitschakelen en kan je het voertuig gaan ophalen want de dieven komen niet verder meer.

BTMobile heeft twee beveiligings-lagen waardoor de Startonderbreker niet te hacken is. De eerste beveiliging vind plaats in de Bluetooth verbinding welke alleen voor jou telefoon word ingesteld bij de eerste verbinding. Daarnaast word ook jou telefoon in een processor opgeslagen zodat alleen jij verbinding kan maken met BTMobile. Super veilig dus.

Dit alles zonder enige menselijke interacties of App´s welke U moet installeren en bedienen.
Volledig automatisch dus !!

De BTMobile is al leverbaar voor € 81,00 incl. Btw en exclusief verzendkosten ( € 4,95)

Bent U geïnteresseerd laat dit dan weten via ons contactformulier. Ook kunt U contact opnemen via Facebook, Twitter en Linkedin via de links onderin deze pagina.

Wilt U meedoen met de gratis verloting van een BTMobile klik hier en vul Uw gegevens in.

BTMobile is tevens uitstekend geschikt voor Scooters , Brommers  Motoren en Auto´s!! 

We zijn hard bezig met IDEAL betalingen te realiseren voor Uw gemak. Totdat dit in orde is kunt U via het contactformulier een bestelling doen.