E-Inspecteur

Welkom op de site van de E-inspecteur Nederland.

Het keuren van de elektrische installatie. We horen het steeds vaker , en het word ook steeds vaker verplicht door de verzekeraars.

Het keuren van een elektrische installatie is een specialisme wat inhoud dat de keurmeester een certificaat moet hebben om deze keuringen uit te mogen voeren en voldoende aantoonbare werkervaring met elektrische installaties.

De E-inspecteur heeft een aantoonbare ervaring van 38 jaar in de elektrische installaties en heeft de benodigde certificaten.

Waarom deze keuring? We gebruiken allemaal de elektrische installatie maar we kunnen niet zien wat er eigenlijk gebeurd. Alles is weg gewerkt en als er iets mis is met de installatie dan ziet men het pas als het te laat is.

Hiervoor bestaan de keuringen elektrische installaties welke dient om , door middel van metingen en visuele inspecties , te kijken wat er zich in Uw installatie afspeelt en of er brandgevaar of aanrakingsgevaar bestaat

De E-inspecteur is een gecertificeerd keurmeester welke met behulp van professionele meetapparatuur Uw installatie kan keuren. Deze keuring houd in dat er metingen worden verricht , visueel word bekeken en hiervan een uitgebreide rapportage word opgemaakt.

Laat Uw woning of bedrijf niet verbranden door een slechte elektrische installatie en laat deze keuren door de E-inspecteur. Het keuren van de installatie voorkomt ook storingen en bedrijfsuitval.

Keuren duur ?

Ons doel is de keuring van elektrische installaties op een zo goedkoop mogelijke wijze te mogen aanbieden om deze keuringen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Wij zijn Nederlands grootste keuring en inspectie bedrijf en kunnen hierdoor tegen super scherp tarief de keuringen aanbieden. De rapportage word ter plaatse voor U gemaakt en naar U toe gemaild.

Het keuren van een woning kan al vanaf € 89,00 inclusief rapportage en btw.

Er zijn geen extra kosten verbonden

Maak een afspraak met de E-inspecteur klik hier !