123Autostoring

Welkom op de site van 123 Autostoring. Wat kunnen wij voor U betekenen klik hier.

Lampjes op het dashboard we komen ze allemaal wel eens tegen. Storingen in het elektrische systeem van de auto. Maar wat kunnen we er aan doen? De elektrische systemen van auto´s zijn tegenwoordig zeer complex en kunnen alleen gerepareerd worden door een vakman met grote ervaring op dit gebied.

Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen en repareren van storingen in de elektrische systemen van auto´s. Door de grote ervaring in het stellen van diagnoses kan  123 Autostoring Uw probleem oplossen. Ook als Uw eigen garage er niet uitkomt!

Door de samenwerking met autobedrijf Langedijk in Heerhugowaard kunnen wij , indien gewenst , ook direct de storing repareren indien dit mechanisch is. Is het probleem elektrisch dan kan 123 Autostoring dit ook ter plaatse repareren. En alles natuurlijk tegen zeer scherp tarief.

Ziet U dit lampje dan is er een probleem gevonden!          

Het probleem bevind zich in het motor management en al moet worden uitgelezen met een diagnose apparaat. 123 Autostoring kan Uw computer uitlezen en aan de hand van deze gegevens de storing op sporen en verhelpen. Het is dus zaak dat , indien het lampje brand , U zo snel als mogelijk naar 123 Autostoring komt om de oorzaak vast te stellen.

Als Uw auto niet sneller wil rijden dan 80 kilometer per uur dan is er ook iets mis met het elektrische systeem en om Uw auto niet te beschadigen rijd de auto niet harder dan 80 kilometer per uur. Ga naar 123 Autostoring in Heerhugowaard en laat een diagnose stellen

Dit gedrag van Uw auto zal altijd gepaard gaan met het mml lampje               ( motor management light)

 

Heeft U een probleem met Uw voertuig bel dan direct. Op onze contactpagina staat ons telefoonnummer.

  De koffie is altijd vers en de WiFi is gratis.