Huurwoningen

Is de woningbouwvereniging verantwoordelijk voor het keuren van mijn elektrische installatie?

Dit bericht is geplaatst in Elektra blog. Bookmark de permalink.

2 reacties op Huurwoningen

  1. katechnics schreef:

    Keuren hoeft trouwens niet zo duur te zijn Bij de E-inspecteur kan een flat bijvoorbeeld al voor 60,00 inclusief Btw en rapportage worden uit gevoerd. Collectieve keuringen kunnen al voor 50,00 worden uitgevoerd. Eventuele reparatie´s kunnen dan bij de woningbouwvereniging worden ingediend.

  2. katechnics schreef:

    Inderdaad is de eigenaar van een woning verantwoordelijk voor een veilige en goed werkende elektrische installatie. Als je onveilige situatie vermoed in de woning zal je de eigenaar hiervan op de hoogte moten stellen. Maar als je op een woningbouwvereniging moet gaan wachten ben ik bang dat het niet snel zal gebeuren ondanks dat deze wettelijk verplicht is om de bewoner een veilige elektrische installatie te moeten kunnen aanbieden. Misschien collectief aanvragen bij de woningbouwvereniging?

Reacties zijn gesloten.