BTMobile voor Auto´s

De BTMobile voor auto´s werkt in principe hetzelfde als voor brommers en scooters.

Alleen bij auto´s word vaak de benzinetoevoer afgesloten en kan men met een additioneel relais meerdere systemen  uitschakelen of indien gewenst inschakelen.

De BTMobile werkt met het proximity principe. Dit betekend dat als Uw mobiele telefoon in de buurt van Uw auto is dat deze normaal functioneert. Als echter de mobiele telefoon buiten bereik van de auto komt zal de auto niet meer starten. In geval van diefstal/jacking zal de motor van de auto na enige seconden uitgeschakeld worden en kan U de auto gaan ophalen want de dieven komen niet verder meer.

BTMobile heeft twee beveiligings-lagen waardoor de Startonderbreker niet te hacken is. De eerste beveiliging vind plaats in de Bluetooth verbinding welke alleen voor Uw telefoon word ingesteld bij de eerste verbinding. Daarnaast word ook Uw telefoon in een processor opgeslagen zodat alleen U verbinding kan maken met BTMobile. Super veilig dus.

Dit alles zonder App´s welke U moet installeren en bedienen.
Volledig automatisch dus !!

Omdat er geen data word verzonden tussen de BTMobile en Uw telefoon zal er nagenoeg geen extra energie aan de batterij worden onttrokken.

En in het geval dat de batterij van Uw telefoon toch leeg is hebben wij een optie ingebouwd. zo kunt U gewoon verder rijden tot Uw batterij weer is opgeladen.               ( Of de telefoon aan een lader aansluiten )
De BTMobile maakt daarna automatisch weer contact met Uw telefoon.

De BtMob is eenvoudig te installeren en klein van formaat zodat deze goed te verbergen is. Door het gebruiken van een interne processor is het niet mogelijk om de BTMobile te hacken. Deze geeft alleen toegang aan Uw mobiele telefoon.

De BTMobile is al leverbaar voor € 81,00 incl. Btw en exclusief verzendkosten            ( € 4,95)

We zijn hard bezig met IDEAL betalingen te realiseren voor Uw gemak. Totdat dit in orde is kunt U via het contactformulier een bestelling doen.

Meer informatie nodig , stuur ons een mail door hier te klikken.