BTMobile voor scooters

Alles gaat tegenwoordig via de mobiele smartphone.
Waarom de startonderbreker van je brommer of scooter nog niet ?

De BTMob werkt met op proximity principe wat betekend dat als jou mobiele telefoon in de buurt van jou scooter is dat deze normaal functioneert.
Als echter de mobiele telefoon buiten bereik van de scooter komt zal de scooter niet meer starten of , in geval van diefstal/jacking zal de motor van de scooter na enige seconden   uitgeschakeld worden en kan je de scooter gaan ophalen want de dieven komen niet verder meer.

BTMobile heeft twee beveiligings-lagen waardoor de Startonderbreker niet te hacken is. De eerste beveiliging vind plaats in de Bluetooth verbinding welke alleen voor jou telefoon word ingesteld bij de eerste verbinding. Daarnaast word ook jou telefoon in een processor opgeslagen zodat alleen jij verbinding kan maken met BTMobile. Super veilig dus.

Dit alles zonder App´s welke je moet installeren en bedienen.
Volledig automatisch dus !!

Omdat er geen data word verzonden tussen de BTMobile en jou telefoon zal er nagenoeg geen extra energie aan je batterij worden onttrokken.
En in het geval dat de batterij van je telefoon toch leeg is hebben wij een optie ingebouwd zodat je gewoon verder kunt rijden tot je batterij weer is opgeladen. Ook kan je heel eenvoudig een lader in je scooter bouwen zodat deze altijd voldoende opgeladen blijft.
De BTMobile maakt daarna automatisch weer contact met je telefoon.

De BtMobile is eenvoudig te installeren en klein van formaat zodat deze goed te verbergen is.
Door het gebruiken van een interne processor is het niet mogelijk om de BTMob te hacken omdat deze alleen toegang geeft aan jou mobiele telefoon.

De BTMobile is al leverbaar voor € 81,00 incl. Btw en exclusief verzendkosten ( € 4,95)

Werkt op Android en iOS.
LET OP !!!…. Jou brommer of scooter moet wel over een accu beschikken van 12 volt.         ( tegen een kleine vergoeding kunnen we de BTMobile ook op 6 volt maken )

We zijn hard bezig met IDEAL betalingen te realiseren voor Uw gemak. Totdat dit in orde is kunt U via het contactformulier een bestelling doen.

Voor meer informatie klik hier !!