Hoe werkt BTMobile

Hoe werkt de BTMobile in de praktijk ? Eigenlijk heel simpel.

Na de installatie , welke erg eenvoudig is voor iemand die een klein beetje verstand van aansluiten heeft , wordt er , na het inschakelen van de spanning (12volt) een signaal door de startonderbreker verzonden. U schakelt vooraf de Bluetooth van Uw telefoon in en er zal gevraagd worden verbinding te maken met BTMobile. Dit is eenmalig en U zult dit moeten bevestigen. Hierna stopt de BTMobile met het verzoek tot verbinding en is deze met Uw telefoon verbonden. BTMobile is vanaf dit punt volledig onzichtbaar en zal geen andere verbindingen accepteren tot een volledige reset.

Als de telefoon in de buurt van de startonderbreker is ( ongeveer 20mtr) zal Uw voertuig normaal functioneren totdat de verbinding wordt verbroken. U hoeft hiervoor geen App te installeren of andere bedieningen uit te voeren.

Gezien de BTMobile maar één verbinding accepteert , welke geprogrammeerd moet zijn in de processor van de startonderbreker , is het niet mogelijk deze te hacken . En in geval van het los knippen van de startonderbreker zal Uw voertuig ook niet meer functioneren.

De startonderbreker is eenvoudig om te installeren en nog eenvoudiger om te gebruiken.

De BTMobile is al leverbaar voor € 81,00 incl. Btw en exclusief verzendkosten ( € 4,95)

Bent U geïnteresseerd laat dit dan weten via ons contactformulier.

We zijn hard bezig met IDEAL betalingen te realiseren voor Uw gemak. Totdat dit in orde is kunt U via het contactformulier een bestelling doen.