Corona , de leugen !

Corona is bewezen een seizoensgriep welke aanwezig is vanaf januari tot en met april ongeveer. Doet dat een belletje bij U rinkelen. Wanneer is deze Plandemie begonnen. Wist U dat de ziekenhuizen helemaal niet zo vol lagen als beweerd, en dat ziekenhuizen geld krijgen voor iedere aangemelde patient. Mmm. I wonder…

laten we hier eens beginnen…… NL ondertiteld.
https://www.bitchute.com/video/DnBF08Cuvs5o/

Er zijn filmpjes te vinden waarin de zusters en doktoren aan het dansen zijn. Dit zijn videos op tik tok. Het medisch personeel wil U hiermee zeggen dat zij niets te doen hebben en dat zij het zat zijn om te liegen tegen het volk alleen om hun baan te behouden.

David Icke een expert op het gebied van mind control. Zeker het luisteren waard. Engels

Nog een David Icke film.

Hier een video waarin CNN , de grootste nieuwszender van Amerika , toegeeft dat Corona een plandemie is. En vergeet niet , alles wat hier gebeurd heeft met Amerika te maken.

Klik ook op deze link voor een duitse inbreng over Corona en de leugen. https://youtu.be/QTfoAK1nQls


Volg de onderstaande link voor nog meer Informatie. Bedenk goed dat google , twitter , face book en you tube gecensureerd worden om de verkiezingen in Amerika te beïnvloeden. Daarom zijn de videos op deze site niet meer beschikbaar maar de documenten en interviews nog wel.
https://commonsensetv.nl

Vanuit hier raden we aan zoveel mogelijk videos te bekijken over de Corona leugen. Bedenk dat de Main Stream Media , welke U iedere dag op TV ziet , al deze zaken niet aan U toont omdat de staat dit verbiedt. NOS EN RTL zijn staatszenders. NOS heeft recentelijk weer miljoenen erbij gekregen voor het uitzenden van Corona positieve berichten. Je vraagt je af ………….https://nederlandsmedianieuws.nl/TV-en-Video/tv-en-video-nieuws/NPO-krijgt-19-miljoen-euro-extra-aan-belastinggeld/

De extra kosten waarover men spreekt in deze uitleg die bestaan niet. Door Corona zijn vele shows , en externe opnames , vervallen en hield men miljoenen over.

KLIK OP DE ONDERSTAANDE LINK. SKY NEWS BRE GT HIERIN EEN DUIDELIJK BEELD VAN DE REDENEN TOT LOCKDOWNS EN ANDERE MAATREGELEN.

zoek ook eens op you tube….. skynews the great reset. Heel veel uitleg over de redenen tot de-populatie.
https://youtu.be/LoorFhqi3PE

Ik denk dat ik de onderstaande maar even hier achter laat. Past bij het onderwerp. De corona leugen.

En en het plan volledig beschreven.. inclusief de lock-downs.
https://wwg1wgadutch.wordpress.com/2020/10/19/wereldleiders-plannen-nieuwe-lock-downs-om-the-world-debt-reset-program-te-introduceren-dat-universeel-basisinkomen-en-vaccinatievereisten-omvat/amp/?__twitter_impression=true

predictive…. 2005. Een film over vandaag.
https://youtu.be/UxbG6ZjC-jQ