De WHO en De WEF.

De WHO ( world health organisation) en de WEF ( world economic forum ) zijn de organisatoren van deze plandemie. Eind 2019 heeft de WHO het Corona virus heel stiekem op de A lijst gezet. Zoals ook bijvoorbeeld Het Ebola virus. Dit had men nodig om een wereld wijde plandemie af te kunnen kondigen en waar alle landen ook voor hadden getekend. Dit alles was in 2019 , tijdens een bijeenkomst van de WEF in Davos , besloten.

Agenda 21 en Agenda 2030.
Waar gaan deze agenda’s Over en wat hebben zij met ons te maken. Wel , heel veel dus. Het is de agenda waar wij in zijn getrokken door de elite. De 1% van de wereld bevolking welke echt de wereld regeert. De meeste regeringen zijn namelijk “ puppets “ van deze elite,s zoals daar zijn de Bilderberg groep. We gaan hier niet de Diverse groepen beschrijven welke tot de elite behoren. Daar gaat U bij verder onderzoek achter komen.

Wel geven we U hier een aantal links welke schrijven over de agenda’s.

https://www.alwareness.org/agenda-21-het-geheime-plan-voor-de-aarde/
Agenda 21 in het Engels. Wat op video staat zal toch wel echt zijn gezegt.

Hier een link naar een engels talige pagina welke een iets radicaler beeld geeft van de agenda , maar , wel een eerlijk beeld. De-populatie met 90 % https://www.gpkmedia.com/opinion/engineered-mass-murder-report-on-covid-19-part-1/article_6c3aa022-6ee1-11ea-8fbf-eb5648ff7c5f.html

Heeft U het gelezen. Gefeliciteerd. U bent nu een conspiracy theorist , of te weten een wappie. Nu begint het allemaal wat onwerkelijk te worden. Maar helaas is het wel waar. Dus de zoektocht gaat verder met een account op twitter , of facebook en zoek U gelijk gestemde en praat erover. Zolang het nog kan want deze platformen worden zwaar gecensureerd. Er zijn reeds nieuwe .zoals Telegram en Parler. Dit zijn goede gratis platformen.

ZOEK VERDER EN BESCHERM U ZELF EN UW DIERBARE.