Vaccines

Over vaccines en vaccinatie is heel veel te vertellen. Dat doen we niet hier. Dat zal U zelf moeten onderzoeken. Natuurlijk geven we U wel het begin van Uw zoektocht.

Heeft U het nooit vreemd gevonden dat, na het krijgen van een vaccine mensen evengoed nog erg ziek werden. Vaccines hebben nog nooit gewerkt voor geen enkel doel. Alleen om big pharma rijk te maken. En, voor ons dan , een aantal Nederlanders welke patent hebben aangevraagd op vaccines. Zoals daar is Ab Osterhaus en vele meer.

vaccines bevatten bijvoorbeeld cellen uit geaborteerde baby’s. Zomaar een wakker makertje.

nu even een paar links.

https://stichtingvaccinvrij.nl/zijn-vaccins-veilig/

Als U gaat onderzoeken dan zal U snel begrijpen dat er al diverse mensen zijn overleden aan de gevolge van vaccinatie. Proefpersonen waar in de MSM niet over gesproken wordt.

waarom bent U zo bang voor een virus. Virussen kunnen niet over gaan van de ene persoon naar de andere. Uw angst komt van de term “ Computer Virus “ Als we dat horen zijn we direct bang dat er iets stuk gaat. Stel dat er iets stuk gaat in ons lichaam door een virus. U heeft miljoenen virussen in Uw lichaam. Weet U het nog , Kill Bill en computer virussen. Virussen. Virussen. Virussen. Bent U al Bang?

ONZE STELLING. LAAT U NIET TESTEN , GEEN VACCINES EN GEEN MONDKAPJES.

zo blijft U gezond.

succes met U zoektocht.